Eveniment

Magazinul Kika din Theodor Pallady se deschide pe 27 decembrie şi va avea 80 de angajaţi

Magazinul Kika din Theodor Pallady se deschide pe 27...

Autor: Dragoş Dinu

21.12.2017, 17:40 3051

Retailerul austriac de mobilă şi decoraţiuni kika deschide pe 27 decembrie cel de-al doilea magazin din zona Theodor Pallady. Investiţia în noul magazin este de 14 milioane de euro, iar în proiect vor lucra 80 de angajaţi.

Lucrările la noul magazin, ce au presupus recondiţionarea şi amenajarea spaţiului achiziţionat, au început în luna septembrie a acestui an. Inaugurarea magazinului kika Pallady vine la nouă ani de la intrarea retailerului pe piaţa din România, odată cu înfiinţarea primului magazin din zona Militari.

Programul magazinului va fi de luni până sâmbată, în intervalul 10:00-21:00, şi duminică, 10:00-20:00, acelaşi ca şi al magazinului kika Militari.

Noul kika, care va fi practic amenajat în fostul magazin OBI, se va întinde pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, suprafaţă  care include şi depozitul şi parcarea, şi va asigura 80 de noi locuri de muncă în România.

Zona Pallady din estul Capitalei se transformă într-un pol al retailului de mobilă  în contextul în care şi Ikea a început deja construcţia la un magazin de 37.000 de metri pătraţi pe bulevardul Theodor Pallady, care va fi finalizat până la sfârşitul anului 2018. Investiţia retailerului suedez Ikea în noul magazin se ridică la 80 mil. euro (teren şi construcţie) şi va crea 300 de locuri de muncă, potrivit reprezentanţilor companiei care au au anunţat recent că au obţinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) de la Primăria Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO