Eveniment

Mai multe cărămizi au căzut de pe acoperişul unei case în Sectorul 2 al Capitalei după seism

Mai multe cărămizi au căzut de pe acoperişul unei...

Autor: Florin Zafiu

28.10.2018, 09:45 486

În imobilul aflat pe Strada Maica Domnului din Sectorul 2 al Capitalei locuiesc aproximativ 30 de persoane.

Mai multe cărămizi de pe acoperiş, dar şi o parte a unui balcon de la etajul 1 al casei au căzut în urma cutremurului resimţit puternic în Bucureşti.

"Noroc că nu a fost nimeni aseară ca dacă era cineva..vă daţi seama, suntem 10 persoane numai sus, deci putea pur şi simplu să cadă toată vila şi mureau 10 persoane. Ar trebui ca Primăria să vină reabiliteze sau să consolideze toate vilele, aşa cum a consolidat blocurile, aşa ar trebui să consolideze şi astfel de imobile că majoritatea după Maica Domnului (strada maica Domnului -n.r.) sunt dezastru. Aici a căzut balconul de la etajul 1. Clădirea are în jur de 60-70 de ani. Niciodată nu a fost reabilitate. Ar trebui ca Primăria să facă ceva şi să reabiliteze mai toate imobilele de pe strada asta. Autorităţile stau cu mâna în buzunare şi se uită. Nu fac nimic. Suntem în jur de 30 de persoane. Putea să cadă, să moară lume, cine răspunde? ", a declarat Aurel, un locatar al imobilului.

Un cutremur cu magnitudine 5,8 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, fiind resimţit puternic şi în Capitală. Aproximativ trei ore mai târziu, un nou seism a avut loc în zona Vrancea, având o magnitudine de 3,2.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO