Eveniment

Mai multi agenti din Politia Romana au fost platiti mai bine decat ministrul Blaga in aprilie

Mai multi agenti din Politia Romana au incasat in aprilie un salariu mai mare decat cel al ministrului Blaga
30.05.2010, 16:46 49

Mai multi agenti din Politia Romana au castigat, in aprilie, unvenit salarial net mai mare decat cele ale unor ofiteri si chiardecat cel al ministrului Administratiei si Internelor, VasileBlaga, scrie Mediafax.

Politia Romana a afisat, duminica, pe site-ul institutiei, lista cu veniturile salariale neteincasate, in aprilie, de personalul InspectoratuluiGeneral al Politiei Romane (IGPR).
Conform tabelului, care nu contine numele, ci doar statutul celor1.944 de angajati ai IGPR, inspectorul general a incasat in aprilie9.226 lei, iar adjunctii sai intre 6.979 de lei si 8.409 lei.

Veniturile nete incasate de directorii din IGPR in aprilie auvariat intre 5.098 de lei si 6.791 de lei.
Conform informatiilor prezentate in tabelul postat pe site-ulPolitiei Romane, unii agenti din IGPR au castigat in aprilie maimult chiar decat ministrul Vasile Blaga, al carui venit salarialnet a fost de 5.361 de lei.

Poliţia Romana precizeaza ca agenţii de poliţie care aucaştigat, in luna aprilie, mai mult decat alţi ofiţeri şi chiardecat ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, suntscafandri ai MAI, care au avut misiuni speciale in perioadamenţionata. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO