Eveniment

Mai mulţi răniţi uşor, după ce un avion cu 141 de persoane la bord a luat foc la aterizare în Peru

Mai mulţi răniţi uşor, după ce un avion cu 141 de...

Autor: Mircea Olteanu

29.03.2017, 09:46 29901

Mai multe persoane au fost rănite uşor, după ce un avion cu 141 de oameni la bord a luat foc în cursul aterizării forţate pe aeroportul din localitatea peruană Jauja, relatează agenţia de ştiri Dpa, citând presa locală.

Deşi mai multe persoane au suferit răni uşoare, însă nu s-au înregistrat decese, pasagerii şi echipajul de zbor reuşind să părăsească avionul la timp, potrivit cotidianului El Comercio.

O înregistrare pare să indice că avionul de tip Boeing 737 al companiei Peruvian Airlines ar fi ieşit de pe pistă, o aripă a aeronavei fiind distrusă.

Unii martorii spun că pilotul ar fi pierdut controlul aparatului din cauza vântului puternic, în timp ce alţii afirmă că incendiul ar fi fost cauzat de explozia unei roţi.

Avionul efectua o cursă specială între Lima şi Jauja, oraş care de câteva săptămâni a fost practic izolat din cauza inundaţiilor care au afectat regiunea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO