Eveniment

MAI: Peste 15.000 de buletine eliberate în acest weekend de serviciile de evidenţă a populaţiei

MAI: Peste 15.000 de buletine eliberate în acest weekend...

Autor: Nicolae Oprea

10.11.2019, 15:46 37

Peste 15.000 de acte de identitate au fost eliberate în acest weekend (până duminică la ora 15.00) în toată ţara, transmit reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne. Serviciile de evidenţă a populaţiei din toată ţara au program duminică până la ora 21:00.

„Până la această oră, în cele două zile (de weekend – n.r.), s-au eliberat peste 15.000 acte de identitate, dintre care 11 cărţi de identitate au fost realizate prin deplasarea cu camera mobilă, la domiciliul persoanelor netransportabile”, a anunţat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit sursei citate, pentru eliberarea în regim de urgenţă a cărţilor de identitate pentru toţi cetăţenii care doresc să se prezinte vot, dar nu deţin documente valabile, serviciile judeţene de evidenţă a persoanelor au avut program cu publicul sâmbătă şi vor avea şi duminică până la ora 21.00.

Totodată, reprezentantul MAI mai transmite că până duminică, la ora 15.00, 604 persoane reţinute sau arestate preventiv în centrele Poliţiei Române au votat prin intermediul urnei speciale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO