Eveniment

Mallurile se adaptează condiţiilor de criză cu măsuri de prevenire a răspândirii coronavirus: îşi restrâng programul, reduc numărul de scaune din food court, anulează evenimente

Iulius Mall, Timişoara

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.03.2020, 09:15 2145

Ziarul Financiar a centralizat măsurile luate de cele mai mari centre comerciale din Capitală şi din ţară, în contextul sporirii atenţiei privind infectarea cu coronavirus.

Marile centre comerciale din Bucureşti şi-au restrâns activi­tatea, reducând inter­valul de funcţionare, capa­citatea zonelor tip food court şi anulând evenimentele programate în următoarele săptămâni, pentru a preveni răspândirea epidemiei cu coronavirus. Acestor decizii li s-au adăugat măsuri suplimentare de dezinfecţie, astfel încât persoanele care intră totuşi în aceste zile în malluri să aibă acces la condiţii de igienă sporită.

Săptămâna trecută, autorităţile au anunţat că evenimentele cu peste 100 de persoane sunt interzise, pentru a împiedica transmiterea virusurilor în colectivităţi extinse. Mai mult, Primăria Generală a anunţat că vrea să propună închiderea zonelor publice unde sunt peste 100 de persoane, adică inclusiv a zonelor tip food court, dar şi a locurilor de joacă, pentru a reduce cât mai mult riscul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO