Eveniment

Managerii sunt optimişti: „Activitatea din industria prelucrătoare va creşte în perioada următoare“

Managerii sunt optimişti: „Activitatea din industria...

Autor: Răzvan Botea

30.09.2019, 00:04 290

Numărul de salariaţi din industria prelucrătoare, construcţii şi servicii va rămâne constant ♦ Preţurile vor creşte moderat în industria prelucrătoare, construcţii, comerţul cu amănuntul şi servicii.

Activitatea din industria prelucrătoare va creşte în perioada septembrie-noiembrie, în timp ce peţurile din industria prelucrătoare, construcţii, comerţul cu amănuntul şi servicii vor creşte de asemenea, arată sondajul de conjunctură al Institutului Naţional de Statistcă (INS).

„În cadrul anchetei de conjunctură din luna septembrie 2019, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni creştere moderată a volumului producţiei (sold conjunctural +7%). Pentru activitatea de fabricare a hârtiei şi produselor din hârtie se esti­mează cea mai mare creştere (sold conjunctural +30%), urmată de activitatea de fabricare a pro­duselor din tutun (sold conjunctural +28%)”, arată cei de la INS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO