Eveniment

Managerul de campanie al lui Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Managerul de campanie al lui Trump, depistat pozitiv...

Autor: Beatrice Dumitru

03.10.2020, 11:34 89

O altă persoană din cercul de apropiaţi al lui Donald Trump are coronavirus. Este vorba despre managerul de campanie al preşedintelui american, Bill Stepien, care a fost testat pozitiv pentru Covid, notează CNN.

Stepien a primit rezultatele testului vineri seara şi a spus că are simptome „uşoare, asemănătoare gripei”.

Stepien a călătorit marţi în Cleveland împreună cu preşedintele şi echipa sa pentru prima dezbatere prezidenţială şi a fost văzut în imediata apropiere a lui Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colaboratoare a preşedintelui, care a fost şi ea testată pozitiv pentru coronavirus.

De asemenea, el a participat la sesiunile de pregătire a dezbaterilor cu fosta consilieră a Casei Albe, Kellyanne Conway, care a anunţat şi ea că este infectată cu SARS-CoV-2.

Rezultatele testului adjunctului managerului de campanie, Justin Clark, au fost negative.

Stepien a devenit manager de campanie a lui Trump în iulie, când l-a înlocuit pe Brad Parscale, în aceeaşi zi în care două sondaje naţionale l-au arătat pe preşedinte în urma lui Joe Biden, presupusul candidatul democrat de atunci, cu două procente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO