Eveniment

Mandat de arestare pentru directorul de operaţiuni al Credit Europe Bank Braşov

13.08.2010, 15:13 80

Otilia Negrilă, directorul de operaţiuni al Credit Europe BankBraşov, acuzată că a efectuat operaţiuni în conturile unor clienţi,fără ştiinţa acestora, pentru a-şi însuşi banii din conturi şi aemis în fals ordine de plată pentru a justifica lipsa sumelor afost arestată preventiv, vineri, scrie Mediafax Business.

Tribunalul Braşov a emis mandat de arestare preventivă pentru 29de zile pe numele Otiliei Negrilă. Negrilă a făcut recurs ladecizia magistraţilor. Otilia Argentina Negrilă fusese reţinutăpentru 24 de ore, fiind acuzată de acces neautorizat într-un sisteminformatic, fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnăturăprivată, înşelăciune şi delapidare, conform unui comunicat alDirecţiei de Investigare a Infracţiunilor de CriminalitateOrganizată şi Terorism.

Procurorii au stabilit că Negrilă, în calitate de directoroperaţiuni în cadrul Credit Europe Bank - Sucursala Braşov, "aefectuat cu intenţie în sistemul informatic al băncii operaţiuni peconturile unor clienţi (transferuri, schimburi valutare, ridicăride numerar), fără ştiinţa acestora, în scopul însuşirii sumelor debani din aceste conturi, a emis în fals ordine de plată şi extrasede cont pentru a justifica tranzacţiile şi sumele lipsă şi a indusîn eroare şi păgubit clienţii băncii în privinţa convenţiilor dedepozit încheiate".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO