Eveniment

Manelistul Elis Armeanca a ajuns la sediul DIICOT Ploieşti,citat în dosarul drogurilor pentru vedete

Manelistul Elis Armeanca a ajuns la sediul DIICOT...

Autor: Departamentul Corespondenţi

13.07.2018, 12:09 132

Manelistul Elis Armeanca a ajuns, vineri, la sediul DIICOT Ploieşti, unde va fi audiat în dosarul de trafic de droguri în care mai multe vedete au fost audiate încă de joi. Cânătreţul nu a dorit să facă declaraţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elis Armeanca a ajuns la sediul DIICOT Ploieşti vineri, cu puţin înainte de ora 12. Întrebat de jurnalişti ce calitate are în dosar, cântăreţul a răspuns: „Habar n-am!”.

Joi, au fost audiaţi creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilistul Raluca Bădulescu. Cei doi nu au făcut declaraţii la ieşirea din sediul Parchetului.

Surse judiciare au declarat că luni urmează să fie audiat în acelaşi dosar şi jurnalistul Oreste Teodoreescu.

Trei persoane au fost reţinute, joi noaptea, în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploieşti şi în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori. Cei trei reţinuţi nu sunt persoane publice, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.

Percheziţii în acest dosar au fost făcute, joi, în Ploieşti şi Bucureşti.

Surse din anchetă arată că cei trei reţinuţi ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Cei trei reţinuţi urmează să fie prezentaţi instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO