Eveniment

Manuela Guia, managing partner, Guia Naghi şi Partenerii: România este un mediu de investiţii foarte competitiv, de la costul muncii la eficienţa cu care se gestionează unele probleme şi până la schemele de ajutor de stat. Companiile trebuie însă să fie atente la detaliile din acordul de finanţare a ajutoarelor de stat

ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“

Manuela Guia, managing partner, Guia Naghi şi...

Autor: Răzvan Botea

26.05.2021, 13:24 803

Manuela Guia, managing partner, Guia Naghi şi Partenerii (GNP) a spus, în cadrul videoconferinţei ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“, că România este un mediu de investiţii foarte competitiv, cu avantaje precum forţa de muncă pregătită şi cu un cost bun, gestionarea anumitor probleme şi existenţa ajutoarelor de stat, un instrument menit să aducă investiţii din afara Uniunii Europene.

„România este un mediu de investiţii foarte competitiv, de la costul muncii la eficienţa cu care se gestionează unele probleme şi până la aceste scheme de ajutor care sunt menite să stimuleze mutarea investiţiilor din afară Europei în România. Ele nu pot stimula mutarea investiţiei dintr-un alt stat membru UE în România”, a spus ea.

Ce a mai spus Manuela Guia în cadrul videoconferinţei ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO