Eveniment

Marcel Ciolacu, PSD: Cîţu trebuie să plece. Dar, odată cu el, să plece şi Barna, şi Ghinea, şi Năsui

Marcel Ciolacu, PSD: Cîţu trebuie să plece. Dar,...

Autor: Petru Mazilu

04.09.2021, 00:02 198

Preşedintele PSD a scris un mesaj pe Facebook şi le-a cerut miniştrilor USR PLUS să plece de la Palatul Victoria împreună cu premierul Florin Cîţu.

„Cîţu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece şi Barna, şi Ghinea, şi Năsui! Şi ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deşi acum nu mai recunosc asta, în moţiunea depusă uitând să-şi menţioneze propria activitate dezastruoasă”, a anunţat Marcel Ciolacu, pe reţeaua de socializare.

Liderul PSD a vorbit despre o alianţă USR- AUR care ar trebui să ofere o soluţie pentru ieşirea din criză.

„Alianţa USR-AUR trebuie să propună o soluţie pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîţu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia şi creşterea preţurilor la alimente, medicamente şi utilităţi”, a declarat Ciolacu.

USR PLUS şi AUR au depus vineri seara, la Parlament, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Moţiunea nu poate fi aprobată decât dacă este votată şi de parlamentarii PSD.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO