Eveniment

Marcel Vela dă raportul despre schimbările din MAI: Am mărit capacitatea de a face teste de integritate. Au fost demarate anchete în minister

Marcel Vela dă raportul despre schimbările din MAI: Am...

Autor: Otilia Serescu

14.08.2020, 09:55 253

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, vineri, că, de la preluarea mandatului, au fost făcute mai multe teste de integritate în cadrul instituţiei pe care o conduce. El a afirmat că au fost demarate mai multe ancheta în cadrul ministerului.

„Este prima dată când Ministerul de Interne ia într-un mod serios această problemă (a infracţionalităţii - n.red.). Actualul guvern a acordat prioriate Ministerului de Interne. Avem dotările de care avea nevoie Poliţia Română, de la schimbarea flotei, la dotări de armamaent. Ieri (joi - n.red.) am primit şi bastoanele cu şoc electric”, a spus Vela, prezent pe Aeroportul Internaţional Otopeni „Henri Coandă”, unde are loc o operaţiune de extrădare a doi suspecţi de infracţiuni internaţionale.

Ministrul de Interne a mai spus că, la nivelul instituţiei pe care o coordonează există mai multe anchete şi nu va fi acceptată „nicio pată pe MAI”.

„Am mărit capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul de Interne şi unde sunt disfuncţionalităţi am demarat controale şi anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere, niciun act care să fie o pată pe Ministerul de Interne. Suntem cu ochii pe infractori, oriunde s-ar afla, în România, în orice ţară, pe orice continent”, a conchis Marcel Vela.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO