Eveniment

Marian Oprişan: Discuţia pe Justiţie în PSD a încetat. A pierdut PSDragnea, de azi avem un nou PSD, preocupat de problemele reale ale românilor. cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie. Cine are probleme cu Justiţia nu va mai putea face parte din conducerea partidului

Marian Oprişan: Discuţia pe Justiţie în PSD a...

Autor: Alexandru Costea

28.05.2019, 14:20 1499

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat marţi că ”de astăzi avem un nou PSD, preocupat de problemele reale ale românilor”. ”Discuţia pe Justiţie în PSD a încetat”, a mai spus el, precizând că ”persoanele care au probleme cu Justiţia nu vor mai putea face parte din conducerea partidului.

”A pierdut PSDragnea. De astăzi avem un alt PSD. Avem un PSD preocupat de problemele reale ale românilor şi să le facem românilor o viaţă mai bună. (...) Discuţia pe Justiţie în PSD a încetat. Justiţie, justiţia trebuie să fie independentă, să aibă toate condiţiile să funcţioneze. În România trebuie înţeles un lucru- cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie, dar pe bază de probe certe, nu de denunţuri calomnioase.

El a mai spus că cei care au probleme cu Justiţia nu vor mai putea să facă parte din conducerea PSD.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO