Eveniment

Marii angajatori din sudul ţării vin joi la dezbaterea ZF HR Insider organizată la Piteşti

HR Insider Timişoara

HR Insider Timişoara

Autor: Adelina Mihai

22.09.2015, 00:03 294
Ziarul Financiar organizează joi la Piteşti cea de-a XIX-a ediţie a  ZF HR Insider, dezbatera lunară destinată profesioniştilor din domeniul resurselor umane.

Printre invitaţii care vor participa la discuţiile despre piaţa muncii din regiune se află Aurelian Dumitru, directorul de resurse umane al producătorului de componente auto Johnson Controls România & Slovenia, Oana Enache, HR manager al producătorului de componente auto Faurecia, Nicu Durău, Human Resources & General Affairs Director al Vimetco Alro (producţie de aluminiu), Floriana Popescu, HR Manager al Vimetco Extrusion (subsidiară a Vimetco-Alro), Ioana Sileam, director de resurse umane al centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie, Camelia Văduva, Staffing and Talent Management Senior Manager în cadrul grupului auto Renault şi un reprezentat al Camerei de Comerţ şi Industrie din Argeş.

„Cum arată piaţa muncii din Muntenia şi din Oltenia şi care sunt nevoile angajatorilor din regiune?“ este tema centrală a evenimentului. Printre obiectivele dezbaterii se numără identificarea principalelor tendinţe de pe piaţa muncii din sudul ţării (previziuni de angajare, şomaj, creşteri salariale, nevoi de instruire etc.), identificarea nevoilor de instruire ale angajaţilor din zonă, găsirea unor soluţii pentru creşterea numărului de oameni specializaţi în meserii cerute de companiile din zonă, precum şi găsirea soluţiilor pentru oprirea exodului de ingineri în străinătate.

Prima ediţie a HR Insider a avut loc în 2013 în Bucureşti, însă începând din acest an ZF a realizat şi o serie de ediţii regionale ale evenimentului, pentru a aduce în prim-plan constatările directorilor de resurse umane şi tendinţele de pe piaţa muncii din restul ţării.

O parte din marii angajatori din Cluj, Timişoara şi Iaşi au participat deja la ediţiile regionale ale HR Insider, iar în această lună evenimentul va avea loc la Piteşti, după care în octombrie va avea loc o ediţie şi în Braşov.

Cele mai importante concluzii ale dezbaterii de la Piteşti vor fi publicate pe www.zfcorporate.ro, secţiunea Profesii, iar un rezumat al discuţiilor va fi prezentat şi în ediţia print a Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO