Marius Şandru, proprietar, Eurotex (industria textilă) şi Grade Line (imobiliar): "Înainte să facem scenarii, hai să vedem varianta oficială a legii şi normele de aplicare"

10 nov 2017 Ziarul Financiar

- Antreprenorii şi oamenii de afaceri spun că vor susţine costurile suplimentare în cazul în care va fi nevoie pentru a menţine nivelul actual al salariilor nete, pentru că „oamenii sunt speriaţi” şi nu vor să îi piardă - În acelaşi timp, unii angajatori speră că nu se vor aplica măsurile şi se tem de faptul că multinaţionalele nu-şi vor asuma costuri suplimentare - În următoarea lună, departamentele de resurse umane vor fi nevoite să facă peste 4 milioane de acte adiţionale la contractele de muncă din firmele din România.

Florin Godean, country manager, Adecco România (recrutare şi muncă temporară)

Scenariul este pesimist, lucrurile pot fi rele şi trebuie să vedem cât de repede se vor alinia companiile şi care va fi impactul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.11.2017

 
Cuvinte cheie:
salarii
, angajatori
, oameni
, pierdere
, publicare
, asteptare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide