Eveniment

Mars România retrage loturi din produsele Snikers, Mars, Milky Way, după ce într-un baton a fost găsită o bucată de plastic

Mars România retrage loturi din produsele Snikers, Mars,...

Autor: Marius Oncu

23.02.2016, 17:55 4747

"Până la această dată, MARS a primit o singură reclamaţie de la un consumator, iar în România nu a fost înregistrată nicio reclamaţie", se arată într-un comunicat al companiei.

Produsele vizate sunt miniaturi 8 g (Snickers, Mars, Milky Way), multipack 4x50 g Snickers şi Mars, respectiv Celebrations 220 g şi 400 g, a informat compania. Produsele care fac obiectul retragerii au fost fabricate în Olanda.

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziţie şi sigure pentru consum, potrivit companiei.

Compania americană Mars a anunţat, marţi, o retragere masivă de batoane Mars şi Snickers din 55 de ţări, după s-au găsit bucăţi de plastic într-un produs al unei fabrici Mars din Olanda.

Mars este unul dintre cei mai mari ju­cători de pe piaţa dulciurilor, vân­zând anual peste 40 de mi­lioa­ne de ba­toa­ne de ciocolată.

Mars România, im­porta­torul unor bran­duri de dulciuri pre­cum Snickers, Twix, Boun­ty sau Twix, a avut în 2014 o cifră de afaceri de 213 milioane de lei, în creştere cu 6% faţă de anul pre­cedent, conform cal­culelor ZF pe ba­za datelor de la mfinante.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO