Eveniment

Maşinile noi ale Poliţiei, făcute praf la Balş: Cu girofarele pornite, au forţat coloana şi au făcut accident

Sursă foto: Mediafax/ Fotograf la faţa locului

Sursă foto: Mediafax/ Fotograf la faţa locului

Autor: Departamentul Corespondenţi

14.06.2019, 14:44 614

Trei maşini noi, care erau luate de la Mioveni, judeţul Argeş, şi urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi, s-au făcut praf, vineri, la Balş, în judeţul Olt, după ce şoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată şi s-au buşit.

Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarat corespondentului MEDIAFAX, că cele trei autospeciale ar fi trebuit să ajungă în dotarea IPJ Mehedinţi.

„Veneau din Argeş şi se deplasau în direcţia Craiova pe DN 65, iar pe raza oraşului Balş, pe fondul nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru judeţul Mehedinţi”, au spus reprezentanţii Poliţiei Olt

Martorii la eveniment spun că poliţiştii au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana formată la Balş şi, din neatenţia şoferilor maşinile au intrat una în alta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO