Eveniment

Măsurile restrictive se înăspresc în Capitală: Controalele de noapte şi cele care vizează operatorii economici şi cetăţenii se intensifică

Măsurile restrictive se înăspresc în Capitală:...

Autor: Gabriel Pecheanu

20.10.2021, 13:50 115

Numărul poliţiştilor şi jandarmilor din Capitală, care fac controale pentru respectarea măsurilor sanitare, după ora 20.00, va fi suplimentat. Prefectura Capitalei anunţă intensificarea controalelor în Bucureşti, pentru cel puţin o lună, începând de miercuri seara.

„Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus astăzi (miercuri-n.r.) , în cadrul şedinţei cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, ai Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei, intensificarea controalelor în Bucureşti, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă. Astfel, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dat dispoziţii clare în legătură cu suplimentarea numărului de persoane din cadrul Poliţiei Capitalei, Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei. În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activităţile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului Bucureşti, pentru cel puţin o lună, începând din această seară (20.10.2021)”, anunţă Prefectura Capitalei.

Concret, prefectul municipiului Bucureşti, care este preşedintele CMBSU (Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă), , a aprobat introducerea în spaţiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliţia Capitalei, Poliţia Locală Bucureşti şi Jandarmerie).

„Controalele vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineaţa). De asemenea, începând de astăzi, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetăţeni şi operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoţite şi de prefectul Capitalei şi subprefecţi”, arată comunicatul Prefecturii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO