Eveniment

Medic: clocim o tulpină autohtonă, am îngrozit OMS, înseamnă că suntem lipsiţi de educaţie

Medic: clocim o tulpină autohtonă, am îngrozit OMS,...

Autor: Petru Mazilu

19.10.2021, 12:33 24463

Medicul gălăţean Paul Ichim susţine că prin refuzul românilor de a se vaccina ar putea să apară o nouă mutaţie a virusului SARS CoV-2. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a intrat în panică, iar refuzul dovedeşte lipsa de educaţie a poporului, mai spune medicul Ichim.

Chirurgul Paul Ichim a comentat vizita în România a unei delegaţii OMS în contextul în care românii refuză să se vaccineze.

„OMS a intrat deja în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Vlădică-i ocupată cu totul altceva decât cu administraţia, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crâşmă(un fel a spune). În sfârşit, am o explicaţie coerentă de ce mergem vai de capul nostru de câteva decenii. Reacţia neamului nostru în pandemie, reprezintă exemplul cel mai bun. Chestia asta a arătat cât de lipsiţi de educaţie şi de solidaritate suntem, "compensând" însă printr-o fudulie şi încăpăţânare direct proporţionale cu prostia”, a scris, pe Facebook, medicul Paul Ichim.

Chirurgul gălăţean a mai spus că România îşi va strica imaginea dacă prin refuzul românilor de a se vaccina o să apară o nouă mutaţie a virusului SARS CoV-2.

„Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai uşor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim organizaţia mondială a sănătăţii cu ce facem noi în ţară pe subiectul asta, iar asta, o să ne aducă în mod sigur o "dragoste şi o stimă neţărmurită" din partea celorlalte ţări, mai ales dacă ne punem să clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global. Apropos, unde-s aia de ne dădeau după nu ştiu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil şi ei au emigrat sătui să convieţuiască cu atâtea ....genii”, este concluzia medicului gălăţean.

Potrivit raportării de luni, în România, s-au înregistrat 10.141 de cazuri noi de COVID-19 şi 261 de decese.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO