Eveniment

#MediciLive ZF AUDIO Special: SFATURI PRACTICE PENTRU CEI CARE LUCREAZĂ DE ACASĂ. Urmăriţi joi, 23 aprilie 2020, ora 13.00 o emisiune LIVE cu dr. Militaru Silvia, medic primar hematologie şi medicină internă în cadrul MedLife

22.04.2020, 10:16 249

În emisiunea MediciLive ZF AUDIO Special: SFATURI PRACTICE PENTRU CEI CARE LUCREAZĂ DE ACASĂ de joi, 23 aprilie 2020, ora 13.00, vom discuta împreună cu dr. Militaru Silvia, medic primar hematologie şi medicină internă în cadrul MedLife, despre cum ne protejăm sistemul imunitar, cum afectează statul în casă sistemul imunitar şi care sunt semnele generale care ne atenţionează că avem o imunitate scăzută.

Vom afla răspunsuri la întrebările:

Cât de mult afectează statul în casă imunitatea?

Cât de mult afectează lipsa expunerii directe la soare sistemul imunitar?

Care sunt diferenţele dintre sistemul imunitar al unui tânăr până în 18 ani, al unei persoane de vârstă mijlocie şi a unei persoane în vârstă (65 de ani)?

Ce sfaturi aveţi pentru părinţi? Ce ar trebui să le ofere pentru a avea o imunitate ridicată?

Care sunt cele mai frecvente probleme/afecţiuni ale sistemului imunitar?

Ajută suplimentele alimentare? Pentru ce categorie de persoane sunt recomandate acestea? 

Care ar fi semnele generale care ne „atenţionează” că avem o imunitate scăzută? Când ar trebui să luăm măsuri?

Care sunt „aliaţii” imunităţii şi de ce trebuie să ne ferim din punctul de vedere al alimentaţiei?

Cum ne putem pregăti sau întări sistemul imunitar pentru a evita infectarea cu coronavirus sau pentru a lupta cu virusul?

Primăvara este sezonul alergiilor. Cum se vede situaţia acum, când oamenii stau în case, parcurile sunt închise?

Cât de mult contează sportul/ mişcarea în a avea o imunitate bună?

 

Emisiunea # MediciLive este parte a demersului MedLife – Izolaţi, dar împreună, realizat alături de Ziarul Financiar. Susţinut de medici şi specialişti, demersul este menit să informeze corect şi să ofere suport medical şi emoţional celor care au nevoie. #izolatidarimpreuna vorbeşte despre solidaritate şi despre cum putem acţiona responsabil în tot acest timp: prin izolare, prin informare corectă şi prin dedicare, cu empatie şi căldură, putem depăşi acest impas.

Împreună facem ca adaptarea la aceste noi condiţii să fie mai uşoară. Să scăpăm de incertitudini, să fim responsabili şi rezilienţi în faţa provocării cu care ne confruntăm. Învăţăm să fim uniţi, prezenţi unii pentru ceilalţi, chiar dacă o facem de la distanţă, să ne protejăm pe noi, dar şi pe cei care au cea mai mare nevoie. Pentru că în noi stă puterea de a schimba traiectoria acestei perioade şi pentru că fiecare dintre noi poate face diferenţa. Dacă crezi că acest articol poate să fie şi altora de ajutor, te rugăm să îl dai mai departe.

 
AFACERI DE LA ZERO