Eveniment

Medicover intră pe piaţa din Galaţi cu o clinică în care a investit 700.000 de euro

Medicover intră pe piaţa din Galaţi cu o clinică în...

Autor: Corina Mirea

06.04.2016, 11:54 1079

Medicover, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, îşi face intrarea pe piaţa din Galaţi, deschizând o nouă clinică multidisciplinară, după o investiţie de circa 700.000 de euro. Operatorul de servicii medicale pune clinica pe harta din Galaţi la mai puţin de o lună după ce a redeschis o clinică în Braşov, a cărei relocări a costat 400.000 de euro.

„Continuăm să punem în aplicare strategia de extindere a reţelei Medicover România prin noua clinică multidisciplinară de la Galaţi, un pas ce duce «harta» noastră la opt oraşe”, spune Adrian Peake, directorul general al Medicover România, un business cu afaceri anuale de circa 50 de milioane de euro.

Noua clinica este situată pe Strada Tineretului I, lângă Piaţa Energiei şi acoperă 30 de specialităţi medicale, printre care pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie, proctologie, chirurgie generală, medicină fizică şi recuperare medicală.

În prezent, echipa clinicii Medicover din Galaţi reuneşte 40 de medici, urmând ca numărul specialiştilor să crească.

Reţeaua Medicover este deţinută de oamenii de afaceri Jonas şi Robert af Jochnick şi se compune în România din clinici, spital, dar şi dintr-o divizie de labora­toare, grupate sub umbrela Synevo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO