Eveniment

MedLife a finalizat achiziţia platformei medicale SfatulMedicului.ro care are peste 3 milioane de utilizatori unici

MedLife a finalizat achiziţia platformei medicale...

Autor: Alina Botezatu

14.08.2018, 10:52 145

Operatorul de servicii medicale MedLife a anunţat marţi că a finalizat achiziţia platformei sfatulmedicului.ro, hub de informaţii medicale.

Valoarea tranzacţiei nu a fost anunţată. Înfiinţat în urmă cu 15 ani, sfatulmedicului.ro înregistrează o medie lunară de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afisări. Adiţional serviciului de informare, utilizatorii accesează pe această platformă serviciul de autoevaluare medicală şi interpretarea online a analizelor.

„Ca urmare a acestei tranzacţii, Sfatulmedicului.ro va păstra echipa care a derulat proiectul în toţi aceşti ani, iar pentru a păstra independenţa şi imparţialitatea faţă de piaţă, managementul va fi integral independent de MedLife şi de actualii administratori”, anunţă MedLife într-un comunicat.

MedLife este unul dintre cei mai mari furnizor de servicii private de sănătate din România, în funcţie de cifra de afaceri, operând o reţea de clinici, o reţea de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are o bază importanyă de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ″M″. Începând cu 2009, Grupul MedLife a deschis sau a achiziţionat peste 83 de unităţi medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO