Eveniment

Mesaj din partea investitorilor olandezi în România. Serge Offers, Camera de Comerţ Olandeză Română: Susţinem aderarea României la spaţiul Schengen

Mesaj din partea investitorilor olandezi în România....

Autor: Răzvan Botea

17.11.2022, 12:52 370

Serge Offers, preşedintele Camerei de Comerţ Olandeză Română şi CFO-ul ING Bank România a spus, la o conferinţă organizată joi de Coaliţia pentru Dezvoltarea României, că investitorii olandezi din România susţin intrarea României în spaţiul Schengen.

„Înţelegem avantajele pieţei libere europene şi orice pas în această direcţie este binevenit. Susţinem intrarea României în spaţiul Schengen. Vedem beneficii în termeni de ISD şi comerţ. Intrarea în spaţiul Schengen pentru România va însemna dezvoltarea pozitivă în viitor. Fără dubii, scoaterea controalelor vamale este în avantajul companiilor de transport şi a lanţurilor de aprovizionare europene”, a spus el.

„Olanda a fost unul dintre cei mai mari investitori din România pentru o perioadă lungă. Camera de Comerţ Olandeză Română are aproximativ 170 de membri, atât IMM-uri, cât şi multinaţionale mari.”

Un alt avantaj este îmbunătăţirea climatului pentru investiţii, a mai spus Serge Offers.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO