Eveniment

Mesaj împotriva lui Dragnea, proiectat pe Palatul Parlamentului: „Liviule, valiza, Liviule! ”

Mesaj împotriva lui Dragnea, proiectat pe Palatul...

Autor: Departamentul Social

04.11.2018, 21:55 275

Un mesaj împotriva lui Liviu Dragnea a fost proiectat cu laser, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, de către membrii asociaţiei „Evoluţie în instituţie”. Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat în contextul apariţiei unei valize cu documente Tel Drum.

Membrii Asociaţiei ”Evoluţie în instituţie” au proiectat, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, un mesaj împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat după ce Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său.

De asemenea, la momentul la care mesajul a fost proiectat, Liviu Dragnea discuta la Parlament, cu o parte din liderii judeţeni PSD, pe tema ordinii de zi a Comitetului Executiv Naţional de luni, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Potrivit surselor citate, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat o „şedinţă pregătitoare” în format restrâns, cu o parte din liderii judeţeni PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO