Eveniment

Mesaj Ro-Alert emis în Târgu Mureş după incendiul care a cuprins mai multe depozite

Mesaj Ro-Alert emis în Târgu Mureş după incendiul...

Autor: Cosmin Pirv

29.01.2023, 15:07 5034

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert pentru protejarea populaţiei din apropierea depozitelor afectate de un incendiu manifestat cu flacără deschisă şi degajări mari de fum la mai multe depozite din Târgu Mureş. În sprijinul pompierilor, intervin echipaje ISU din Cluj, Sibiu, Bistriţa şi Harghita.

Potrivit ISU Mureş, arderea se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Sunt afectate depozite cu echipamente electrice, maşini şi îngrăşăminte din Târgu Mureş.

Pentru protecţia populaţiei aflată în apropierea zonei, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.

De la nivelul ISU Mureş au fost alocate 7 autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Totodată, în sprijin acţionează şi câte o autospecială de stingere de la ISU Cluj, ISU Sibiu, ISU Bistriţa-Năsăud şi ISU Harghita.

La faţa locului sunt şi două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Până în prezent, nu au fost înregistrate victime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO