Eveniment

Mesajul de Crăciun al lui Iohannis: Nu vă pierdeţi speranţa, situaţia României se îmbunătăţeşte

Mesajul de Crăciun al lui Iohannis: Nu vă pierdeţi...

Autor: Ştefan Pană

24.12.2015, 18:14 1906

"Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toţii o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea. Cu atât mai mult, în aceste momente suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutoraţi, pe cei singuri, pe cei împovăraţi de boală sau de sărăcie şi să ne încercăm să le aducem puţină alinare", se arată într-un mesaj video al preşedintelui, postat pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis spune în acest mesaj că un "gând special" se îndreaptă către românii care muncesc în afara graniţelor, departe de casă.

"Sunt copii care de Crăciun nu stau la masă cu părinţii, sunt părinţi care resimt şi mai dureros acum dorul de familia din ţară. Vă îndemn să nu pierdeţi speranţa. Sunt încrezător că situaţia României va continua să se îmbunătăţească de la an la an, iar cei care sunteţi obligaţi acum să vă câştigaţi existenţa peste hotare veţi putea reveni acasă", spune şeful statului.

Klaus Iohannis încheie mesajul urând Crăciun fericit tuturor românilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO