Eveniment

Mesajul lui Cioloş la urne: Va fi un vot semnal

Mesajul lui Cioloş la urne: Va fi un vot semnal

Autor: Departamentul Corespondenţi

26.05.2019, 08:30 101

Dacian Cioloş a declarat, după ce a votat într-o secţie amenajată în Zalău, că scrutinul de duminică va fi unul „semnal” pentru cei care conduc acum România. 

„Sunt convins că foarte mulţi români aşteaptă ziua aceasta încă din iarna anului 2017, când stăteam în stradă, mulţi dintre români supăraţi că nu au votat la timp. Iată a venit ziua când putem să ne transmitem mesajul prin vot”, a spus Dacian Cioloş, după ce a votat.

În opinia acestuia, efectul scrutinului de duminică va fi mult mai mare decât acela de a trimite 32 de români în Parlamentul European: „va fi un vot semnal pentru cei care conduc acum România”.

Întrebat de ce a votat la Zalău, Cioloş a răspuns că de când are drept de vot a votat aici mereu, pentru că sunt locurile de care se simte legat .

Cioloş a mers la urne alături de fratele său, precizând că simte o mobilizare foarte bună atât în oraşe, cât şi la la sate.

„În urma acestui vot transformăm deznădejdea în speranţă, dar mai ales putem transforma speranţa în fapte şi decizii care vor putea fi luate în perioada următoare. După acest vot, dacă lumea se mobilizează, vom avea în mediul politic autoritatea să facem schimbările în bine aşteptate de români”, a afirmat Dacian Cioloş.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO