Eveniment

Mesajul primarului din Alba Iulia, după noua gafă a premierului: Doamna merită o pauză. Mare

Mesajul primarului din Alba Iulia, după noua gafă a...

Autor: Dragos Suciu

29.07.2018, 16:48 3068

”Dănchill out! Luaţi o pauză, doamnă! Ăsta e singurul gând care îmi vine în minte după prestaţiile halucinante ale prim-ministrei din ultima săptămână. Când nu te pricepi la nimic, ai măcar umbra de urmă de bun simţ să stai <la cutie>. Însă ea insistă să livreze gafă peste gafă, bulă după bulă, zi după zi. Că nu le nimereşte pe alea internaţionale, mai că am mai putea înţelege, că nu-i diplomat de carieră şi, până la urmă, până şi diplomatul, pentru ea, nu-i decât o prăjitură, cel mult un tort. Dar când din haosul neuronal se nasc confuzii între Alba Iulia şi Blaj, intre 1848 şi 1918, doamna merită o pauză. Mare”, a scris Mircea Hava duminică pe pagina sa de Facebook.

Primarul din Alba Iulia a adăugat că în invitaţia oficială de 1 Decembrie pe care o va trimite premierului vor fi ataşate şi coordonate GPS pentru Alba Iulia, ”să n-o pierdem la Blaj”.

”Dănciloza pare să fie cea mai recentă afecţiune guvernamentală, iar dăncilul este noua unitate de măsură pentru minusul de cunoştinţe generale. În invitaţia oficială pentru 1 Decembrie, pe care va trebui să i-o trimitem, din protocol, nu din convingere, o să-i rog pe colegi să ataşeze coordonate GPS pentru Alba Iulia. Să n-o pierdem pe la Blaj. E momentul pentru un concediu plăcut pe plajă, la Sinaia! P.S. Alba Iulia se scrie fără cratimă!”, a mai scris Hava.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO