Eveniment

Metrorex a semnat contractul de proiectare şi asistenţă pentru linia Lac Străuleşti-Gara Progresul

Metrorex a semnat contractul de proiectare şi...

Autor: Anca Olteanu

29.09.2017, 11:11 308

Metrorex a semnat contractul  de proiectare, asistenţă şi consultanţă aferent studiului de pre-fezabilitate şi studiului de fezabilitate pentru construcţia liniei 4 de metrou: Lac Străuleşti–Gara Progresul, tronson Gara de Nord– Gara Progresul, valoarea contractului fiind de 19,7 milioane de lei.

Contractul a fost semnat cu asocierea Metroul S.A. – Amberg Engineering A.G.

Bugetul total al proiectului este de 11.900.000 CHF (din care 8.500.000 CHF reprezintă contribuţia elveţiană nerambursabilă). Valoarea contractului de servicii de proiectare, asistenţă şi consultanţă de specialitate este de 19.710.016,61 lei fără TVA.

Contractul este încheiat în cadrul proiectului „Studiu de pre-fezabilitate şi studiu de fezabilitate pentru construcţia liniei 4 de metrou: Lac Străuleşti – Gara Progresul, tronsonul Gara de Nord – Gara Progresu”, finanţat prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român vizând reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse, precizează Metrorex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO