Eveniment

Metrorex anunţă: Se schimbă operaţiunile ce pot fi făcute la automatele de vândut cartele. Ce se întâmplă şi ce staţii sunt afectate

Metrorex anunţă: Se schimbă operaţiunile ce pot fi...

Autor: Andreea Tobias

09.01.2023, 15:08 1862

Proiect pilot la Metrorex, care facilitează reîncărcarea şi consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la 9 automate de vândut cartele (AVC) din staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2.

În perioada 9 - 13 ianuarie, Metrorex anunţă că derulează proiectul pilot care facilitează reîncărcarea şi consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la 9 automate de vândut cartele din staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2.

„Prin intermediul acestei noi opţiuni, călătorii vor putea să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe respectivele carduri, conform indicaţiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se vor putea reîncărca titlurile de călătorie cu reducere şi titlurile de călătorie integrate (MTX/STB şi MTX/STB/Feroviar). Opţiunea de reîncărcare şi consultare a cardurilor contactless Metrorex, direct la Automatele de Vândut Cartele, va fi implementată în toată reţeaua de metrou, după finalizarea proiectului pilot care include şi perioada de testare”, informează compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO