Eveniment

Metrou: Jandarmeria şi ISU vor păzi staţiile, iar accesul se restricţionează când e supraaglomeraţie

Metrou: Jandarmeria şi ISU vor păzi staţiile, iar...

Autor: Anca Olteanu

17.01.2017, 17:26 14405

Reprezentanţi ai Jandarmeriei şi ai ISU, dar şi agenţi de pază vor fi prezenţi, în intervalele orare 7.30-10.00 şi 16.30-19.00, în staţiile de metrou Piaţa Unirii 1 şi 2 şi Piaţa Victoriei 1 şi 2, pentru coordonare şi intervenţie în caz de necesitate, arată un comunicat transmis marţi de Metrorex.

Administratorul metroului bucureştean va avea echipe mixte formate din angajaţi Metrorex, Poliţia Metrou, agenţi de pază, reprezentanţi ai Jandarmeriei şi ai ISU în staţiile de corespondenţă Piaţa Unirii 1 – Piaţa Unirii 2 şi Piaţa Victoriei 1 – Piaţa Victoriei 2, ca urmare a situaţiilor de supraaglomerare semnalate la orele de vârf.

În situaţia supraaglomerării pasajelor de trecere, angajaţii Metrorex pot restricţiona temporar accesul înaintea aparatelor de taxare.

„În cazul aglomerării pasajelor de trecere, se fac anunţuri repetate de informare a călătorilor cu privire la restricţionarea temporară a accesului înaintea aparatelor de taxare, precum şi pentru staţionarea la nivel peron sau vestibul”, precizează Metrorex.

Mai mult, vor fi montate benzi de restricţionare a accesului, amplasate înaintea aparatelor de validare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO