„Microbuzul groazei” era asigurat la City Insurance. Asigurătorul ar putea plăti milioane de euro pentru o poliţă RCA care a costat 85 euro

24 mai 2018 Autor: Anelis Baciu

City Insurance: „Am solicitat informaţiile necesare îndeplinirii obligaţiilor serviciului consular al Ambasadei României de la Budapesta”.

Microbuzul implicat în gravul accident din Ungaria în urma căruia au murit nouă români era asigurat la City Insurance prin intermediul unei poliţe auto obligatorii (RCA) care a costat 389 de lei (85 euro), potrivit informaţiilor transmise de asigurător. Poliţa avea o valabilitate de şase luni, fusese încheiată pe pe 11 ianuarie 2018 şi urma să expire pe 10 iulie 2018. Reprezentanţii companiei afirmă că a fost constituit un grup de lucru în vederea demarării procesului de despăgubire.

„Microbuzului MS90ELA  este asigurat la City Insurance S.A. cu poliţa nr. 10392742, valabilă în intervalul 11.01.2018 - 10.07.2018. A fost constituit un grup de lucru în cadrul companiei în vederea obţinerii informaţiilor necesare îndeplinirii obligaţiilor ce revin asigurătorului RCA conform legii. În acest moment se întreprind toate demersurile în cadrul grupului de lucru constituit, fiind solicitate în acest sens informaţii serviciului consular al Ambasadei României de la Budapesta”, au transmis reprezentanţi City Insurance la solicitarea ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.05.2018

 
Cuvinte cheie:
„Microbuzul groazei”
, asigurare
, City Insurance
, Asigurător
, RCA
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide