Eveniment

Microbuzul unui club sportiv, implicat într-un accident în Braşov. Doi copii sunt răniţi

Microbuzul unui club sportiv, implicat într-un accident...

Autor: Laura Petrescu, Mediafax

18.05.2018, 16:20 2406

Microbuzul unui club sportiv din Braşov care se aflau mai mulţi copii a intrat în spatele unui TIR care transporta paleţi. Accidentul s-a produs vineri, pe DN 13, în zona pădurii Bogăţii din Braşov, iar în urma coliziunii, doi copii au fost răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Braşov, accidentul s-a petrecut pe DN 13, la intrarea în pădurea Bogăţii, dinspre Măieruş. Un microbuz care aparţine unui club sportiv şi în care se aflau 7 copii a intrat în spatele unui TIR care transporta paleţi.

Inevitabilul s-a produs: Uniunea Europeană a început procesul împotriva României. Ce se va întâmpla de acum cu românii

McDonald's, ce lovitură! Decizia fulger luată de lanţul de fast-food. ”Nu mai facem faţă"

Cum reuşeşte un tânăr să facă 100.000 de dolari pe lună cu un site. Ideea SIMPLĂ pe care oricine o poate pune în practică

 

Noul paradis al bogaţilor planetei: Oraşul unde orice vis devine realitate, dacă ai suficienţi bani

“Erau 7 copii. Doi au fost răniţi, conştienţi, neîncarceraţi, acuzau dureri de cap. Un singur copil a fost dus la spital, cu dureri de cap”, arată ISU Braşov.

Preşedintele CS Colţea 1920 Braşov, Ciprian Jurubescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că microbuzul se deplasa la Cluj, la un turneu de fotbal.

“Copiii, cu vârste de 7 - 8 ani erau însoţiţi de antrenor. Mergeau la un turneu de fotbal din Cluj. Am înţeles că cineva i-a tăiat calea si microbuzul a intrat într-un camion. Au sărit airbag-urile”, a spus Jurubescu.

Potrivit acestuia, la locul accidentului a fost trimis un alt microbuz care să preia pe copiii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO