Eveniment

Mihai Fifor: PNL anunţă înfiinţarea parchetelor financiare şi declaraţii de avere pentru fiecare cetăţean. Un fel Big Brother care va lua la puricat averea fiecărui român. Dacă ţi-a ieşit cu virgulă, vine procurorul. Exact ca pe vremea comuniştilor

Mihai Fifor: PNL anunţă înfiinţarea parchetelor...

Autor: Elena Crangasu

29.11.2019, 15:29 1042

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a criticat, vineri, măsura anunţată de un secretar de stat din Guvernul Orban privind  înfiinţarea parchetelor financiare şi declaraţii de avere pentru fiecare cetăţean, afirmând că este ”exact ca pe vremea comuniştilor”.

”PNL anunţă înfiinţarea parchetelor financiare şi declaraţii de avere pentru fiecare cetăţean. Un fel Big Brother care va lua la puricat averea fiecărui român. Dacă ţi-a ieşit cu virgulă, vine procurorul. Exact ca pe vremea comuniştilor.
Aşa va arăta România <liberală>. Măcar de-ar începe cu veniturile şomerului Orban, meditaţiile lui Iohannis sau taxele neplătite pe locuinţă de ministrul Grindă”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

Reacţia politicianului vine după ce secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Cristian Băcanu, a spus că soluţii pentru combaterea evaziunii fiscale ar fi înfiinţarea unor parchete financiare şi ca toţi cetăţenii să depună o declaraţie de avere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO