Eveniment

Mihai Tudose nu exclude să revină pe funcţia de premier: Dacă aşa închidem Guvernul Dăncilă...

Mihai Tudose nu exclude să revină pe funcţia de premier: Dacă aşa închidem Guvernul Dăncilă...
12.06.2019, 12:45 456

Fostul premier Mihai Tudose, aflat acum în Pro România, nu exclude varianta de a fi din nou premier sau de a ocupa un post de ministru, în cazul formării unui nou Cabinet, spunând că nimic nu este prea mult ca să fie înlăturat actualul cabinet. 

Întrebat dacă va prelua mandatul de europarlamentar, Mihai Tudose a spus: "În principiu da, dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, plec la Bruxelles. Dacă se întâmplă, rămân aici"

Chestionat cu privire la posibilitatea de a prelua vreo funcţie de ministru, Tudose a răspuns: "într-un guvern serios da, cu un prim-ministru sănătos la cap, cu un program întreg la minte, pentru România"

Întrebat dacă aceasta presupune inclusiv funcţia de premier, a completat: "Inclusiv varianta, nu este o dorinţă, nici pentru Sorin Câmpeanau, dar dacă aşa se poate închide guvernul, aşa o facem".

Mhai Tudose a fost premier pentru o perioadă de 6 luni în guvernarea PSD şi a decis să demisioneze după ce liderii social democraţi au votat retragerea sprijinului politic în Cex. La scurt timp, mandatul de premier a fost preluat de Viorica Dăncilă, iar Tudose a plecat la Pro Romania.

AFACERI DE LA ZERO