Eveniment

Ministerul Comunicaţiilor lansează un timbru poştal dedicat Simonei Halep

Ministerul Comunicaţiilor lansează un timbru poştal...

Autor: Dragoş Dinu

25.07.2019, 17:46 149

Ministerul Comunicaţiilor anunţă că va introduce, vineri, în circulaţie un timbru poştal dedicat Simonei Halep, „pentru a onora seria performanţelor unei mari jucătoare de tenis şi, în special, a cuceririi titlului de la Wimbledon din 13 iulie 2019”.

Pe timbrul coliţei dantelate a emisiunii de mărci poştale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc.

Emisiunea de mărci poştale ”Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc” va fi disponibilă începând de vineri, 26 iulie 2019, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara. Această emisiune este completată de două plicuri „prima zi”. Primul plic este echipat cu coliţa nedantelată şi numerotată a emisiunii, fiind obliterat cu ştampila „prima zi” a emisiunii, aplicată în clar, în folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul coliţei dantelate, fiind numerotat şi obliterat cu ştampila „prima zi”.

Simona Halep a obţinut primul titlu la Wimbledon din cariera sa de jucătoare profesionistă, după finala câştigată cu 6-2, 6-2, în faţa fostului număr 1 mondial, americanca Serena Williams, fiind primul trofeu la Wimbledon câştigat de un român.

După alte trei finale de Grand Slam – două la Roland Garros (2014 şi 2017) şi una la Australian Open (2018), Simona Halep a câştigat primul turneu de Grand Slam la Roland Garros (9 iunie 2018), obţinând cel mai important trofeu al carierei de până la acel moment.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO