Eveniment

Ministerul Culturii alocă peste 1,1 milioane lei pentru finanţarea publicaţiilor culturale

Ministerul Culturii alocă peste 1,1 milioane lei pentru...

Autor: Ana Obretin

05.07.2019, 16:23 91

Ministerul Culturii alocă un buget total de 1.176.750 de lei pentru sesiunea din 2019 de finanţare nerambursabilă a revistelor şi publicaţiilor culturale altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori.

Procedura de selecţie şi finanţare a revistelor şi publicaţiilor culturale altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori, pentru anul 2019 a fost lansată vineri, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul ministerului.

Detalii despre documentele necesare dosarului de finanţare şi criteriile luate în considerare pentru finanţarea revistelor de cultură reprezentative din România, precum şi despre condiţiile de eligibilitate se găsesc în acelaşi anunţ.

Dosarele se vor depune la Registratura Generală a Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucureşti, cu menţiunea "Reviste/ publicaţii culturale, altele decât cele propuse de Uniunile de Creatori din România". Ofertele pot fi transmise şi prin poştă, cu confirmare de primire, la adresa menţionată mai sus, până la data de 5 august, ora 17.00.

Lista finală a publicaţiilor selectate pentru finanţare, după expirarea perioadei de contestaţii, va fi disponibilă pe site-ul ministerului pe 26 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO