Eveniment

Ministerul Finanţelor: Informaţia referitoare la prezenţa lui Darius Vâlcov în sediul instituţiei este falsă

Ministerul Finanţelor: Informaţia referitoare la prezenţa lui Darius Vâlcov în sediul instituţiei este falsă

Autor: Mona Scarisoreanu

26.04.2017, 17:17 291

“În ceea ce priveşte solicitarea dumneavoastră privind declaraţia vicepreşedintelui Comisiei de Buget din Senat, Florin Cîţu, vă comunicăm că informaţia referitoare la prezenţa domnului Darius Vâlcov în sediul Ministerului Finanţelor Publice, este falsă şi nefondată, precum cea privind naţionalizarea pensiilor private din pilonul II”, se arată în răspunsul Ministerului Finanţelor, la solicitarea MEDIAFAX.

Reamintim că, vicepreşedintele comisiei de Buget din Senat Florin Cîţu a declarat miercuri că are informaţii conform cărora fostul ministru Darius Vâlcov este ”mult mai prezent” în Ministerul de Finanţe decât actualul ministru Viorel Ştefan.

”Ce rol are Darius Vâlcov în această instituţie, pentru că, pentru că în ultima perioadă este mult mai prezent în Ministerul de Finanţe, este prezent la şedinţele tehnice şi, din câte ştiu, sunt acolo şi informaţii secrete de serviciu, care nu ar trebui să fie date aşa, peste tot. Mi s-a confirmat prezenţa lui fizică în Ministerul de Finanţe. Nu ştiu cine i-a aprobat”, a declarat senatorul PNL Florin Cîţu.

Senatorul PNL a spus că ar fi urmat să îl chestioneze cu privire la acest subiect pe ministrul Finanţelor Viorel Ştefan, care era aşteptat miercuri la şedinţa comisiei, dar nu s-a prezentat, motiv pentru care şedinţa nu a mai avut loc.

“În legătură cu informaţiile apărute în mass media cu privire la şedinţa comună a Comisiilor de buget finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital şi a Comisiei economice, industrie şi servicii din Senat, se impun următoarele precizări: Domnul Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor Publice, programase participarea la şedinţa comună, aşa cum reiese din agenda publică postată pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Reuniunea a fost anulată din motive cunoscute doar de organizatori”, anunţă Biroul de presă al Ministerului Finanţelor.

 
 
AFACERI DE LA ZERO