Eveniment

Ministrul de Interne: Evitaţi deplasările, dacă nu sunt necesare. Situaţia este sub control

Ministrul de Interne: Evitaţi deplasările, dacă nu...

Autor: Departamentul Politic

15.03.2020, 14:15 150

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat duminică, după anunţul legat de instituirea stării de urgenţă, de luni, că un grup de lucru a făcut propunerea către premier cu măsurile ce se impun. Totodată, ministrul a cerut ca deplasările să fie făcute doar dacă sunt neapărat necesare.

"Începând de aseară o echipă de la toate ministerele am lucrat non-stop pentru a trimite premierului pentru aprobare notă de fundamentare ce va fi prezentată preşedintelui în vedere emiterii decretului. Vreau să fac un apel a calm, este momentul să fim uniţi, toleranţi, suntem şi vom fi la datorie, starea de urgenţă ne permite să luăm cele mai potrivite măsuri pentru gestonarea situaţiei", a spus ministrul.

Acesta a completat: "fiecare dintre noi poate contribui la reducerea riscului de propagare şi de îmbolnăvire. Vă rog să evitaţ deplasările care nu sunt necesare, contactul cu alte persoane, informaţi-vă din surse oficiale, a mesajelor scrise de oameni inconştienţi sau care au interese obscure. Situaţia este sub control, am suspendat transporutrile din Italia, am închis şcolile, am limitat întâlnirile publice".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO