Eveniment

Ministrul energiei vrea verificări ale investiţiilor în reţelele de distribuţie

Ministrul energiei vrea verificări ale investiţiilor...
25.09.2017, 00:00 245

Ministrul energiei Toma Petcu a spus sâmbătă că vrea verificări în teren asupra investiţiilor în reţelele de transport şi distribuţie a energiei electrice, la toţi operatorii, pentru a vedea dacă într-adevăr acestea au fost făcute.

Toma Petcu a declarat, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că speră că săptămâna viitoare se va aproba un memorandum în Guvern şi se va constitui o comisie de verificare şi control al investiţiilor făcute de operatorii de energie electrică.

„În urma evenimentelor pe care le-am avut în această săptămână, de fapt, începute de duminica trecută şi toată evoluţia lor din această săptămână, este foarte clar că trebuie să facem o analiză serioasă asupra investiţiilor în reţelele de transport şi distribuţie a energiei electrice, o analiză care din punctul meu de vedere trebuia făcută mai demult. Avem 10 ani de zile de când s-au făcut aceste privatizări ale filialelor Electrica spre operatori privaţi”, a spus ministrul. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO