Eveniment

Ministrul Finanţelor despre căderea platformei imminvest.ro: Probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul

Ministrul Finanţelor despre căderea platformei...

Autor: Dorin Oancea

17.04.2020, 11:59 398

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu pune căderea site-ului www.imminvest.ro pe seama unui atac comis, conform unei postări pe Facebook, de „probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face guvernul”.

„Probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu si nici romanii onesti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne asteptam la o asemenea ticalosie. Nicio problema. Continuam. Mergem inainte. Aflam cine este in spatele acestui atac si ii voi prezenta public. De un lucru va asigur pe toti. Pe perioada cat site-ul nu functioneaza nu se inregistreaza nimeni in acest program. Nu permit nicio smecherie”, a scris Cîţu.

La doua ore de la lansare site-ul imminvest.ro nu funcţionează.

Programul IMM Invest, prin care IMM-urile din România pot beneficia de credite garantate cu până la 90%, a fost lansat vineri. Plafonul IMM INVEST România, în valoare de 15 miliarde de lei, a fost subscris de finanţatori în proporţie de 120,5%, a anunţat recent FNGCIMM.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) anunţa că 40. 000 de întreprinderi mici şi mijlocii sunt aşteptate în programul guvernamental de finanţare.

Potenţialii beneficiari îşi vor putea asigura lichidităţile pentru derularea activităţii curente sau pentru investiţii, prin accesarea de finanţări garantate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO