Eveniment

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu: Ne mai vin şi restul de 1,95 de miliarde de euro din partea de împrumut din PNRR

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan...

Autor: Mediafax

10.12.2021, 18:28 156

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, anunţă că România va primi şi restul de 1,95 miliarde de euro, din avansul din PNRR. El precizează că banii vor fi viraţi în contul BNR „în câteva zile”

„Astăzi (vineri - n.r.) a fost semnat şi acordul de împrumut pentru România. Ne mai vin şi restul de 1,95 de miliarde de euro din partea de împrumut din PNRR”, spune, vineri, Dan Vîlceanu.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a amintit că avansul din partea de granturi din PNRR este deja în contul din BNR.

„În scurt timp o să ne vină şi partea de împrumut, aproximativ 1,95 de miliarde, care fac parte din 13% din cei 14,9 miliarde din componenta de împrumut. Vin anul ăsta, în câteva zile”, mai spune Vîlceanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO