Eveniment

Ministrul Răzvan Cuc a fost dus la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier

Ministrul Răzvan Cuc a fost dus la spital, după ce a...

Autor: Florin Zafiu

15.07.2019, 11:29 3181

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost transportat, luni, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, după ce a fost implicat într-un accident rutier, starea sa nefiind însă una gravă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat, luni, într-un accident de circulaţie în Bucureşti, maşina în care se afla demnitarul fiind acroşată de o alta, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Răzvan Cuc a fost transportat pentru investigaţii suplimentare la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, starea sa nefiind gravă.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat că, în jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate două autoturisme în mişcare şi patru staţionate. În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO