Eveniment

Ministrul Sănătăţii Victor Costache: Avem încă şase persoane în carantină, în Bucureşti şi cam 1.000 persoane la domiciliu

Ministrul Sănătăţii Victor Costache: Avem încă...

Autor: Ana Petrescu

24.02.2020, 22:44 459

Ministrul Sănătăţii Victor Costache a declarat că sunt şase persoane încă în carantină, iar autoizolaţi la domiciliu sunt undeva în jur de 1.000 de persoane. Raed Arafat a precizat că este vorba doar de Bucureşti, referindu-se la cei şase aflaţi în carantină.

„Avem încă şase persoane în carantină. La domiciliu ar trebui să fie undeva în jur de 1.000 de persoane”, a afirmat Victor Costache, într-o conferinţă de presă, luni, la sediul MAI.

Şeful DSU Raed Arafat a adăugat că în judeţul Dolj mai sunt opt persoane în carantină, iar în judeţul Galaţi trei persoane aduse duminică seară.

„Vorbim de Bucureşti, în carantină sunt cele două persoane, care au plecat, cele venite din Wuhan. Acum avem cele şase aduse din Japonia de pe vasul Diamond Princess. Nu prezintă simptome. Mai avem în judeţul Dolj în carantină cele opt persoane. Mai avem în judeţul Galaţi încă trei persoane, care ieri seara au fost preluate pe carantină”, a explicat Raed Arafat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO