Eveniment

Mircea Diaconu, despre Viorica Dăncilă: Un leu rănit e mai periculos decât unul sănătos

Mircea Diaconu, despre Viorica Dăncilă: Un leu rănit e...

Autor: Departamentul Corespondenţi

12.10.2019, 15:15 1487

Mircea Diaconu a fost întrebat sâmbătă, la Sibiu, de jurnalişti, dacă crede că va ajunge în turul doi, aşa cum a afirmat preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, în opinia căruia Viorica Dăncilă a pierdut principalul atu pe care îl avea în această campanie, postul de premier al României.

„Am auzit şi eu lucrurile astea, nu mă preocupă lucrurile astea neapărat, fiindcă ştiu sigur că opiniile sunt în mişcare, cifrele, procentele sunt în mişcare. Contează mai departe, în mod sigur, prestaţia fiecăruia, poziţionarea fiecăruia. Iar apropo de doamna Dăncilă şi PSD ştiţi: un leu rănit e mai periculos decât un leu sănătos”, a spus Mircea Diaconu.

Întrebat, de asemenea, dacă este posibil ca Viorica Dăncilă să se retragă din cursa electorală, iar el să fie susţinut de PSD, Mircea Diaconu a răspuns că acest lucru este imposibil.

„Nu se poartă nicio negociere de tipul acesta. Este imposibil să se retragă, s-au tipărit buletinele, totul, deci nimeni nu se poate retrage de acolo. Au fost cazuri, vreo trei cred, în care, în punctul ăsta, cu alea făcute pe masă, nişte primari au murit şi au fost aleşi morţii, care erau în mecanismul respectiv”, a mai spus, la Sibiu, Mircea Diaconu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO