Eveniment

Mircea Sandu şi-a făcut calculele pentru EURO 2024: "Ne-ar costa vreo 25 de miliarde". Cum comentaţi?

Mircea Sandu şi-a făcut calculele pentru EURO 2024: "Ne-ar costa vreo 25 de miliarde"

Autor: Doru Gheorghiu

11.01.2011, 10:44 73

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a făcut deja mai multedemersuri, tatonând terenul în zona investitorilor străini, lapotenţialii parteneri maghiari, şi luând legătura cu premierul EmilBoc, scrie ProSport. Pe acesta îl va întâlni în aceste zile pentru adiscuta despre cât e de dispus guvernul să susţină organizareaEuropenelor din 2024 în România şi Ungaria.

În afara întâlnirii programate cu Emil Boc, preşedintele FRF acontactat potenţiali investitori şi sponsori din sectorul privat."Am discutat cu cei de la Enel şi Holcim, care şi-au exprimatinteresul în a susţine candidatura României, urmând să se impliceîn execuţia lucrărilor necesare sau ca sponsori", ne-a dezvăluitMircea Sandu. "Naşul" s-a întâlnit şi cu reprezentanţii ConsiliuluiInvestitorilor Străini în România.

"După un prim calcul al meu, e vorba de aproximativ 25 demiliarde de euro. Pare mult, dar sunt investiţii făcute în elementede infrastructură care rămân României. Autostrăzi, aeroporturi,stadioane...", a declarat Mircea Sandu într-un interviu acordatProSport. Citiţi mai multe pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO