Eveniment

O nouă modă pe piaţa de training: sătui de stat acasă, corporatiştii ies în natură să înveţe soft skills. Andrei Goşu, firma de training Ascendis: „Am avut 21 de teambuildinguri şi conferinţe şi 55 de traininguri şi workshopuri doar în ultima săptămână“

Corporatiştii au învăţat în „sala de curs“ a unui workshop pe tema „Agile Management“ organizat într-o comună din Giurgiu.

Corporatiştii au învăţat în „sala de curs“ a unui workshop pe tema „Agile Management“ organizat într-o comună din Giurgiu.

Autor: Adelina Mihai

17.09.2021, 17:40 585

La un an şi jumătate de când lucrează aproape exclusiv de acasă, angajaţii din corporaţii se reunesc în cadrul unor evenimente sau programe de învăţare organizate în natură, după ce anul trecut majoritatea cursurilor au fost făcute online.

„Am avut 21 de teambuildinguri şi conferinţe şi 55 de traininguri şi workshopuri doar în ultima săptămână, e cea mai bună săptămână din istorie pentru noi. Oamenii sunt dornici să se vadă. Am avut sesiuni la mare, la munte, în Deltă, în păduri, pe terase, oriunde numai să iasă. Nu toţi ard de nerăbdare să meargă la birou, dar apreciază întâlnirile periodice, de tipul acesta, cu colegii“, a spus Andrei Goşu, directorul general al grupului de firme Ascendis, activ pe piaţa de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării profesionale din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO