Eveniment

MRU: E inadmisibil că militarii deszăpezesc drumurile în timp ce localnicii stau în casă la căldură

MRU: E inadmisibil că militarii deszăpezesc drumurile în timp ce localnicii stau în casă la căldură

Autor: Mediafax

11.02.2012, 17:20 1428

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a vizitat, sâmbătă, însoţit de ministrul Apărării Naţionale şi cel al Administraţiei şi Internelor, mai multe localităţi înzăpezite din judeţele Vrancea şi Buzău.

Mihai Răzvan Ungureanu s-a declarat nemulţumit de faptul că militarii deszăpezesc drumurile, în timp ce localnicii "stau în casă la căldură".

"Cu primarii mai e o problemă aici şi nu mă feresc s-o spun public. E inadmisibil să treci pe străzile unei localităţi din România şi să-i vezi pe militari cum desfundă drumurile în timp ce beneficiarii direcţi, care sunt şi concetăţenii noştri, stau în casă la căldură şi asta se întâmplă şi la inundaţii şi la nămeţi. Nu se poate aşa ceva, nu putem plăti lenea la nesfârşit. E lipsă de respect pentru cei care stau stau în frig 24 de ore din 24 să dea drumul la salvări, să desfunde drumurile, să rezolve situaţiile de urgenţă, nu se poate aşa ceva", a spus Ungureanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO