Eveniment

Mutare surpriză pe scena fotbalului mondial: Presa portugheză anunţă plecarea lui Ronaldo de la Real Madrid

Mutare surpriză pe scena fotbalului mondial: Presa...

Autor: Octavian Vasilescu

07.06.2018, 13:12 718

Portughezii vin cu o veste de coşmar pentru Real Madrid. Ziarul Record are pe prima pagină plecarea lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) de pe Santiago Bernabeu, iar presa din Peninsula Iberică dezvăluie şi motivul pentru care starul lusitan a luat această decizie. 

"Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid", este titlul zilei în cotidianul portughez Record, care susţine că starul lusitan a luat deja decizia de a părăsi campioana Europei şi că hotărârea sa este "ireversibilă". Motivul pentru care Ronaldo a luat această decizie drastică este nemulţumirea legată de faptul că Florentino Perez "nu şi-a respectat promisiunile".

Conform portughezilor, decizia lui Balonului de Aur nu are legătură cu banii, ci Record spune că "este vorba de respect". Preşedintele lui Real Madrid i-ar fi promis lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) o mărire substanţială de salariu la finalul acestui sezon, pentru a-l aduce la nivelul rivalilor Messi şi Neymar, iar portughezul e dezamăgit că Perez nu a mai dat niciun semn în acest sens.

În acest moment, Ronaldo câştigă 21 de milioane de euro pe an, dar vrea mai mult decât dublu. Impresarul lui, Jorge Mendes, ar fi cerut o creştere de salariu până la 50 de milioane de euro net pentru fiecare dintre cei 3 ani rămaşi din contractul cu Real Madrid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO